miércoles, 26 de septiembre de 2007

ENTRENAMENTS FINALITZATS

Avui últim dia d'entrenaments amb 50 minuts suaus, quedarà per fer una sessió de 20 minuts el dia previ a la marató per deixar anar una mica les cames.

El sol fet d'haver arribat fins aquí ja és tot un premi, haver superat molésties, dies que no tires i que creus que no serveixes per això, totes aquestes coses ja han passat a la història i ara el que queda és passar un bon cap de setmana i disfrutar d'una de les millors maratons del món.

Avui però, la Sussana,una companya que feia 15 dies que no podia entrenar per una fascitis ens ha comunicat que finalment no podrà participar, una llàstima després de tants dies de sacrifici, tot i que la tindrem allí donant ànims a la seva germana i a la resta del grup.

Penjo unes fotos que m'ha fet la Montse en alguns dels entrenaments.Ens veiem a la tornada de Berlin!!




Cursa de Ripollet 10km.



Circuit Aramunt.18km.

lunes, 24 de septiembre de 2007

ÚLTIMA SETMANA


Doncs ja està aquí la setmana esperada de la marató, després de 4 mesos d'entrenaments ja puc dir que la feina està feta i només queda esperar el que passarà el dia "D".


Contràriament a la preparació de BCN 07 en que vaig haver d' estar parat quasi 6 setmanes per una lesió en aquesta crec que només m'he saltat 3 entrenos durant la setmana que vam estar a Sardenya amb la Montse.Espero que aquest treball m'ajudi a superar el famós "muro" que si vaig patir a BCN en el km 35.


Ahir vam fer l'últim entreno conjunt de 90 minuts a ritmes d'entre 4'30 i 4'50.A l'acabar el Víctor em va comentar que probablement vagi a Berlin a fer una marca de 3h.15min, encara que el dia abans de la marató amb una reunió que farem tot el grup ho acabarem de concretar.


Tinc clar que he fet una millora important respecte a BCN 07 (3h.39min) però el fet d'haver d'anar 20 segons més ràpid per km em fa molt de respecte i ilusió a la vegada.


Penjo la foto que ens vam fer el diumenge amb uns quants del grup i on el Victor ens va donar una samarreta de l'equip, després el grup de Florència se'n va anar a fer test a la cursa de la Merçé i jo em vaig quedar amb el juanan,el marc i el jordi capdevila a fer el nostre entreno.

jueves, 20 de septiembre de 2007

UN ANY ABANS

El repte de la marató feia molt temps que em rondava pel cap, però no va ser fins el setembre passat que vaig decidir apuntar-me a la marató de BCN 07, feia pocs temps havia estat 4 dies per la ruta dels carros de foc, desprès d'un any parat per tema de lesions. Aquesta excursió em va anar bé, tot i que físicament estava molt malament em va ajudar a tornar agafar el rol de l'esport i a motivar-me per tornar agafar un bon estat de forma. Un cop acabada l'excursió vaig decidir buscar informació respecte la marató, principalment plans d'entrenament, jo venia del món del futbol i ràpidament em vaig adonar que això no tenia res a veure, aquí hi havia d'haver molt més sacrifici, més hores d'entrenaments.

Li vaig comentar les meves intencions a Litos i em va posar amb contacte amb en Luis enrique, que estava molt ficat en aquest "mundillo" i aquest em va apuntar al grup del Victor Gonzalo, que tenien programat començar la preparació de la marató de BCN 07 al mes de novembre. D'això aviat farà un any...aquí us posaré unes fotos de l'excursió dels carros de foc amb en Xili i la Mireia.



Pujant el Coll de Delluy.

Un dels 9 refugis de la ruta.


La parella abans d'arribar a Restanca.




Coll del Contratx a 2800m aprox.



Fi de trajecte a Colomina

lunes, 17 de septiembre de 2007

PENÚLTIMA SETMANA


Doncs ja encarem la recta final de la preparació Berlín 07, després de 3 setmanes amb una mitja de 70km la setmana comença un descens important de càrrega d'entrenaments, on tindré un dia més de descans setmanal i els ritmes d'entreno seran a pulsacions molt baixes.

Ahir diumenge vam fer l'últim entreno fort de la preparació, havíem de fer 3 voltes en un circuit d'Argentona de 7'5km amb unes rampes duríssimes i on el gener passat per la preparació de BCN 07 vaig saber el que era una pàjara, aquest cop va ser molt diferent, amb molt bon ritme i acabant l'entreno amb boníssimes sensacions.Un presencial amb molt d'ambient ja que vam fer l'entreno amb el grup de Florència que tenen la marató a finals de novembre, a l'acabar com no, sessió de tertulia sobre les sensacions de cadascú.

Aquesta foto és de divendres passat, podeu veure com és preparen els alemanys per tal esdeveniment com la marató, 15 dies abans avisen de no aparcar els cotxes als llocs per on passarà la cursa.Impressionant.

jueves, 13 de septiembre de 2007

MARATÓ DE BERLIN


El meu nou repte a curt termini és la marató de Berlin, el 30 de setembre. Porto 13 semanes d'entrenament amb el Víctor Gonzalo, un entrenament bastant sacrificat però que fa falta si vols acabar una marató dignament. Cap a Berlin marxarem uns 20 corredors que ens hem anat coneixent gràcies als entrenos presencials i al foro Victor go.

Pel que diuen és una marató plana i amb molt d'ambient on hi participen 40000 atletes. L'únic que sé del cert és que tinc el dorsal 30759. No sé quina marca aniré a buscar, crec que fins el dia abans el Víctor no ens ho dirà, tot dependrà del estat de forma en que ell cregui que arribem.

miércoles, 12 de septiembre de 2007

DEBUT DEL BLOG


Avui faig el meu debut en aixó del blog, aquí aniré explicant les meves aventures esportives i no esportives, quasevol comentari será benvingut!! a disfrutar...de moment intentaré penjar alguna foto del passat cap de setmana a la mitja marató de Sabadell...