viernes, 22 de febrero de 2008

FALTA UNA SEMANA!!

Ya falta menos...el viernes que viene si todo va bien ya podré empezar a correr un poco para ver que tal van las plantillas,se me está haciendo un poco largo tantos días sin poder trotar.

De mientras vamos dándole a la bici,martes y miércoles 1h30 de rodillo cada día, vaya comida de tarro!!.
Ayer una hora de piscina,perdí la cuenta de las piscinas que hacía,unos 1200m diria yo.Hay muchísima gente y se hace complicado nadar con tranquilidad,me van a ver pocos días más.
Hoy salida con Txulillo, 70km con subida hasta Llimiana, el último km de ascensión mortal, algun día de estos llevaré la bici al mecánico y que me ponga el plato de postre porque hoy lo he echado en falta,he sufrido de lo lindo.Este fin de semana intentaré hacer otra salida.



Sin duda son más bonitas las vistas que Txulillo,jejeje.


Hoy sobraba la ropa,que calor!!

6 comentarios:

robert mayoral dijo...

molt bon kilometratge de bici aquesta setmana, hem d'aprofitat aquest temps quasi primaveral!!!

Oscar 1977 dijo...

Res noi, ves fent boca amb la bici que aviat estàs corrents altre cop!!!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
javipobla dijo...

Robert,ara sembla ser que venen dies mes plujosos,la veritat és que fan falta,a veure si et miro lo de l'hotel que ara han tingut un familiar fotut i he preferit no anar-hi.

Oscar,divendres si Deu vol faré una estoneta de running.

Marc dijo...

Hola Xavi, ànims que ja et queda poc per tornar al running. També has comprat garmin!!
jeje a mi m'agrada molt. Jo tinc el problema que sempre corro de nit i no tinc mai ni idea dels km que faig, almenys aixó ho he pogut solucionar amb el garmin. Té moltíssimes opcions, crec que està molt bé!

Fins aviat crack!

javipobla dijo...

Marc,hauras d'anar a correr amb chaleco reflectant,jeje.A veure si a finals d'aquesta setmana ja em deixen començar a trotar,tot i que a la bici ja li he agafat el gustet.Una abraçada.