lunes, 14 de abril de 2008

FIN DE SEMANA

Fin de semana movidito, el sábado salí solo con la bici para hacer 85km con dos subidas a Orcau y Pessonada de 5 y 6 km cada una, el domingo no tenía tiempo para salir a rodar porque tenía que bajar a Bcn para celebrar el aniversario de Litos, me levanté temprano y salí a correr, 15km a ritmo de 4'45.
Domingo al mediodía entaulada a una marisqueria para celebrar los 30 del capi.Entre familiares y amigos eramos una quincena.Aquí con Xavi, Litos y Putxi.




Debido al mal tiempo esta semana pasada solo he podido hacer 185km en bici y he mejorado algo en running, 40km.
Hoy descanso y mañana he quedado con Xulillo para salir en bike.

8 comentarios:

Mariona dijo...

Eiiii sou amics amb en Puyol? Que guai!! jeje... Felicita'l perquè és l'únic del barça que corre una mica!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Hola Javi!
Vec que el cap de setmana ha anat bé no?Aprofito per felicitar al capi també!
Doncs res, espero continuar coincidint amb vosaltres per les carreteres!
Cuidat tio i una abraçada!

Byk dijo...

Hola Javi, he caigut pel teu blog sense saber com i et felicito per ell!! Veig que tens uns amics de "primera" jejeje!!! Salutacions!!!

javipobla dijo...

Mariona,tema barça està fotudillo,a veure si arriben epoques millors.

Marc,a veure si el temps ens dona una mica de "tregua" i aquesta setmana puc fer mes km en bici.Ja he vist que et va anar bestant bé per terres vasques.
Ens veiem per la caretera!Una abraçada.

Byk,benvingut al meu blog,jo he visitant algun dia el teu i veig que ets dels sonats,jeje.

SANTI PONS dijo...

Xavi,
bona celebracio dels 30, espero que acabes amb una mica de gel almenys, jejeje ... bon running poblata!ja tornes a estar en formaaaaa

karli dijo...

Primer de tot lamentar que no vaig poder escoltar el programa de Rac1, hem va fotre molta rabia per que a mes a mes l'escolto cada dia a akesta colla...
La Mariona te raó, es dels pocs que corre però hem de reconeixer que l'any que està fotent el Litus deixa bastant que desitjar!!ja se que es amic teu però les coses com son...al menys però es dels que es deixa la pell, això no l'hi podem negar.

javipobla dijo...

Santi,res de gel,una mica de vi i moltes rises,almenys poder-li alegrar el cumpleanys que amb l'any que estan tenin s'ha d'intentar aparcar el futbol de tant en tant.

Karli,m'han de passar l'entrevista per mail,ja la penjaré al blog.Tema Barça en parlem quan ens veiguem,perque hi ha hores de conversació.

albert dijo...

Qui és aquest noi de la foto que te els cabells arrissats? em sona d'alguna cosa i no se de que !!!!

Per cert, et convido a entrar al meu blog i votar a l'enquesta que he afegit referent a l'encert o no de gastar 200.000 € per poder tenir una arribada/sortida d'una etapa del Tour a Girona. Un cop finalitzi l'enquesta, portaré el resultat a l'Ajuntament.