lunes, 27 de octubre de 2008

BUENA SEMANA

Esta semana ha sido la mas productiva en mucho tiempo,4 días de running para hacer 54km,uno de ellos en compañía de Karli,el sábado salimos los 2 por la carretera de les aigues para hacer 13'5km,aprovechamos el entreno para ir hablando y ponernos al día,desde luego que entrenar acompañado se hace más divertido y pasa el tiempo volando.Tenemos otro entreno pendiente en Premia.
También he ido un par de días al gimnasio para hacer 2 clases de spinning, séries de abdominales y alguna pesa,pocas porque me aburren muchísimo.
Y el domingo que tenía pensado no dar ni golpe debuté en pádel,donde me divertí muchísimo,mis compañeros no tanto,pues su nivel es muy superior al mio,a ver si poco a poco le cojemos el tranquillo.
Esta semana tendremos que estar pendientes del tiempo,marca agua a partir del martes.A ver si se equivocan...
Con el crak Karli,buena matinal por la carretera de les waters.

8 comentarios:

Oscar 1977 dijo...

Ahí, ahí!!! Molt bona setmaneta, i a sobre o remates entrenant a la carretera de les aigües amb en Karli!!!! Salut company.

ambpala dijo...

per molt que entrenis per barna...no es el mateix que al pallars!!
mes info:ambpala.blogspot.com.

SanTiago Pons dijo...

Bons entrenos poblatà! ens veiem dissabte, la previa la farem a les 19h!!!jeje

karli dijo...

Ei Xavi!! bona matinal la del dissabte...bon entreno però podria haber sigut millor...maleit mal de pantxa!!! però varem passar una bona estona xerrant i xerrant.
Per cert no se si t'extranyarà però el paddel tambè el toco així que si algun dia et falta un contrincant o company tambè pots contar-hi!!!
Apa nanu entrena que la behobia ja la tens akí!!!
Força barça!!!!

javipobla dijo...

Oscar,si si,l'entreno amb el Karli lo millor de la setmana!Cuidat.

Boneta,això està clar.

Santi,no podré estar-hi,ja vaig parlar amb en Karli,estaré a fora,ja em sap greu ja,espero poder-hi estar algun altre cop.

Karli!va estar de conya dissabte nanu,tu tranquil que d'entrenos n'hem de fer uns quants de plegats,i ja se sap que hi ha dies de tot.I ara mira,podem quedar algun dia per fotre-li al padel també,pero ja t'aviso que soc principiant i semblo una cabra per alli dins.Parlem.

daniel leiva posadas dijo...

de mica en mica y se ompla la pica ,pero ahora tenemos que llenar nuestras gargantas de cervezas sin parar ,que esta carrera es muy dura tio ja ja nos vemos!!

Marc dijo...

Ei Xavi!! M'alegro que hagis tornat al running!! Molts ànims a la behovia!!!

dedoctor.blogspot.com dijo...

Xavi,
em vaig alegrar l'altre dia (gener'09) quan ens vam trobar pedalant... espero que comencis a fotreli canya i a veure si coincidim en alguna sortida de cap de setmana pel Pallars... per mi l'objectiu d'enguany es baixar de 7h a la Quebrantahuesos...
Records a la Motse!
Em pots seguir la blog
dedoctor.blogspot.com!