lunes, 12 de mayo de 2008

REMENCES 2008

Otra ciclo mas al saco, ya van 3 y la de ayer la que disfruté y sufrí mas.Pocos pensábamos el sábado a la noche que íbamos a tomar la salida después del temporal que hacía.
Aun así quedamos con Xes,Farré,Boixereu,Jose y Postigo para almorzar el domingo y decidir,al ver que la cosa aguantaba nos dirigimos desde Olot para San Esteve d'en Bas en coche y con la calma, con tanta calma que cuando dieron la salida estábamos en los coches y con las bicis sin montar,pasamos por la línea de salida 9 minutos después del pistoletazo.Sin mucha prisa debido a que el asfalto estaba empapado fuimos adelantando gente hasta llegar al primer puerto,Capsacosta,a partir de aquí un disfrute bestial,subimos con Xes adelantando gente sin parar, a mitad de puerto no le sigo porque tengo miedo de arrebentar antes de hora.LLego arriba y descenso para ir a buscar el siguiente puerto,Canes,otra vez igual, junto a otro chico vamos cogiendo grupos y dejándolos detrás hasta que nos quedamos con uno justo antes de coronar,descenso peligrosísimo,una vez en el llano la gente empieza a tirar a saco para ir a buscar Bracons,los que tiraban del grupo se desvían hacia la llegada de la marcha corta y los demás con la asfixia encaramos "la pared",Bracons,vaya subida!!brutal, al momento me voy del grupo y para arriba, las paellas son alucinantes y un desnivel de miedo,los 2 últimos km terribles,llego arriba revolucionado y me olvido de llenar los bidones,la bajada la hago completamente solo esperando que llegue alguien por detrás, antes de acabar el descenso llegan 4 chicos y vamos juntos hasta el pie del último puerto,empieza a soplar el viento y a llover,subiendo el puerto cojemos un grupo numeroso y nos ponemos en medio,el puerto no es muy duro pero son mas de 20km y las fuerzas van justísimas,cada vez llueve mas y coronamos arriba completamente empapados.En el descenso hasta se pone la niebla y el frío se hace inaguantable,me tiembla todo el cuerpo y la bajada se hace muy peligrosa,llego con el grupo a meta y las caras son un poema,la gente tiritando no puede ni quitarse la ropa,veo a Montse,Xus y LLuisa en la llegada que también aguantan el chaparrón por nosotros,MOLTES GRÀCIES!.Mas calentitos después de la ducha plato de macarrones y a comentar la jugada.




Tiempo final 6h04min.La poca puntualidad me ha costado no bajar de 6h.La grupeta de Pobla
acabaron todos y muy contentos.
Espero que los bloggers que estuvisteis por allí os fuera muy bien.




Pongo unas fotos del día antes por Olot con toda la grupeta:


15 comentarios:

SANTI PONS dijo...

xavi, val mes que no digui res i que calli!quin Crack!Felicitats!baixa a l'ampolla dissabte que veuras escenes dramatiques dramatiques!

XAVI NOVELL dijo...

... un altre dia avisa'm que vinc a l'estaig del dia avans i ens emportem al mític Alex Roca a la disco ....jejejeje.

records xavalote.

karli dijo...

Molt be nen, cada dia estàs mes integrat al mon ciclista!!!
El temps deuria ser horrorós!! una odisea cicista en defintiva...
L'important que encara vas disfrutar tot i que a l'arribada estabes en unes circunstancies lamentables, enhorabona Xavi, no hi ha res que es resisteixi al nou monstre del ciclisme!!!

Mariona dijo...

Potser ens vam creuar quan jo pujava amb el cotxe vermell per la Salut a partir de les 15.00. Havia de ser duríssim amb el fred i la pluja. Només de veure les cares eren un poema. Felicitats pel repte superat!

Mariona dijo...

Potser ens vam creuar quan jo pujava amb el cotxe vermell per la Salut a partir de les 15.00. Havia de ser duríssim amb el fred i la pluja. Només de veure les cares eren un poema. Felicitats pel repte superat!

ESPORTISTES DE TARRAGONA dijo...

Ja veig que al igual que en el running estàs fet un crack de la pedalada!....deixa algún esport per la resta de mortals!!
Salutacions i ánims!!

javipobla dijo...

Santi doncs el dissabte també marca mal temps!espero que us respecti una mica més que diumenge.

Xavi,quin personatge l'Alex,veig que el coneixen per tot arreu.Vens a la Volta la bonaigua?

Karli,tu si que estas fet un bon monstre...jeje,la vaeritat és que vaig arribar pelat de fred i tremolant,a veure quan fem una ciclo conjuntamnet.

Mariona no crec,per sort a les 15.00. ja estava dutxat,si hagues fins aquella hora sota l'aigua m'agafa algo.

Iñigo a veure si t'animes a la bici i anem alternan esports que sempre va bé.
Salutacions.

juanan dijo...

Hola Javi!
sóc el juanan, quina alegria veure't vestit de trisident i a sobre de la bici...feia molt de temps que volia entrar al teu blog i entro avui i em trobo Remences, racons de la conca,...tiu ets un crac! a veure si ens veiem, sigui sobre 2 sabatilles o sobre dues rodes...cuida't motl i records a la montse

javipobla dijo...

Hola Juanan!!com va crak?ja em vaig assabentar que vas fer segon en la cursa de Rubí,veig que no afluixes ni un pel.Segur que ens veiem ben aviat,molts records a l'Eli i petons a la petitona.
Una abraçada!!

Ferran Vila dijo...

Si a Remences vas disfrutar amb el dia que feia, a tú la bici t'agrda molt, je,je. Benvingut al club.
Salut

robert mayoral dijo...

bon crono si senyor, llàstima de la pluja.....estàs fort, molt fort!!

javipobla dijo...

Ferran ho haurem d'acceptar,m'agrada.A veure si fem una sortida bloggera algun dia.

Robert,és fa el que és pot,a veure si anem milloran poc a poc.

Oscar 1977 dijo...

Que be que us ho paseu!! Ben fet!!
Altre cop espabileu per sortir amb tots, ja, jua... Donosti? ummmm encara omplirem els carrers de Donosti al novembre!!

Charly dijo...

Que grande eres lady!!!!!!!

javipobla dijo...

Oscar,a veure si es veritat i fem una bona collada per Donosti.

Ladyyy!!como llevas el runnning de dia?el de noche ya me imagino que estas al nivel PRO,jeje.