jueves, 6 de marzo de 2008

VUELTA AL RUNNING


Esta semana ya he podido salir a trotar muy suave, un par de días, 35 y 40 minutos para ir acostumbrándome a las plantillas, a un ritmo de 5'km, se nota las semanas de parón, pues las agujetas que llevo en los cuádriceps son considerables.El miércoles iré a Bcn para probar bambas y a ver las que mejor se me adaptan a las plantillas.
He ido alternando bici y running para no machacar tanto el tibial, el sábado pasado hice la tirada mas dura desde que cogí la bici, en compañía de Xes y Farré,ida y vuelta hasta Pont de Suert, 80km con los puertos de Perves y Viu de Llevata, de vuelta pensaba que "petaría" en alguno de los puertos, por suerte la cosa fue de maravilla y llegué a Pobla muy contento,se empiezan a notar los km de estas semanas.
El lunes salida de 65km llanos y ayer 2h de rodillo.
De seguir así me plantearé hacer la "volta a la bonaigua" que organiza el club de Pobla en el mes de junio.
Entre mañana y el sábado intentaré hacer una tirada de 60min de running a ver como va.

9 comentarios:

karli dijo...

Doncs benvingut amic atleta!! que llarg que s'ha fet això eh? be l'important es que ara ja hi tornes a ser i ja està, ara mica en mica i d'aqui a poc ja estas fotent animalades altre cop.
M'alegro que estiguis un altre cop fent això que tant t'agrada!!
Salut Xavi!!!

TriSident dijo...

De ciclista fas goig.Ara no ho deixis de cop,que tu quan comences a còrrer ja no pares.
Cuida´t.F

javipobla dijo...

Gràcies Karli,a veure si em poso a to i podem fer alguna tirada plegats.Ara toca anar poc a poc.

Fredy,no ho deixaré no,aniré alternant fins passat l'estiu.
Com portes els entrenos?Una abraçada.

Ferran Vila dijo...

Ya to deia jo Javi, axò de la bici és la canya, ara nomes et falta la pisicina, je,je.
Vinga buscat unes bones sabatilles i a cremar sola.
Salut

javipobla dijo...

Ferran,tenies raó,la bici nio està gens malament,pero la natació no puc amb ella.Aquesta setmana amb el vent que fa poca bike puc fer.Ja estas recuperat del esforç?

robert mayoral dijo...

bueno ja està doncs, veus amb la calma ja arribat altre cop el moment de tornar a córrer....ja explicaràs que tal la Bonaigua, que per la meva volta hi pujaré...per primer cop..jejeje

javipobla dijo...

Robert a veure si la puc fer,si puc anar agafan la bici 3 dies a la setmana m'ho plantejaré seriament.Ara intentaré alternar la bici i el running.

Oscar 1977 dijo...

Espero que arribis al cap de setmana amb bones sensacions després de tornar a córrer. Ja et pasaré el perfil de la competició del 13 d'abril al meu poble, de totes maneres m'han desinflat canviant el circuit i ja no sé si aconsellar-la...

javipobla dijo...

Oscar, mentres corro les bones sensacions i son,amb fred no acaben de marxar les molèsties,espero que poc a poc desapareguin,tot i que el fet de puguer sortir a trotar una estona ja m'alegra el dia.Ja aniras dien coses sobre la cursa del dia 13.