miércoles, 26 de septiembre de 2007

ENTRENAMENTS FINALITZATS

Avui últim dia d'entrenaments amb 50 minuts suaus, quedarà per fer una sessió de 20 minuts el dia previ a la marató per deixar anar una mica les cames.

El sol fet d'haver arribat fins aquí ja és tot un premi, haver superat molésties, dies que no tires i que creus que no serveixes per això, totes aquestes coses ja han passat a la història i ara el que queda és passar un bon cap de setmana i disfrutar d'una de les millors maratons del món.

Avui però, la Sussana,una companya que feia 15 dies que no podia entrenar per una fascitis ens ha comunicat que finalment no podrà participar, una llàstima després de tants dies de sacrifici, tot i que la tindrem allí donant ànims a la seva germana i a la resta del grup.

Penjo unes fotos que m'ha fet la Montse en alguns dels entrenaments.Ens veiem a la tornada de Berlin!!




Cursa de Ripollet 10km.



Circuit Aramunt.18km.

4 comentarios:

SANTI PONS dijo...

Va xavi que ara relax i diumenge a correr ... el muro?quin muro has de dir ... els muros han de ser simples tanques, ja ho veuràs ...
kms i pebrots!!!

javipobla dijo...

t'explico a la tornada santi,que vagi bé i gràcies pels anims.

pepe dijo...

xavie mooooltes felicitats per l'exit d'acabar la teva 2a marató. A la que estigui recuperat tornare algun dia a correr amb tu i ja veuras com la proxima baixaras de les 3 horetes...potser massa, no??
bueno amb poc que et prepares mes segur que ben aviat ho aconseguiras. Ala cuidat majote i ens veiem per Pobla

javipobla dijo...

Gràcies Pepe,
abans d'anar a còrrer ens haurem de recuperar tots dos, ara mateix no sé qui està pitjor.
Lo dels 3 hores una mica lluny, però tot s'intentarà.
ens veiem.