martes, 20 de noviembre de 2007

1 AÑO CON VICTOR GO!!


Hoy hace justamente un año que estoy en el grupo Víctor go! un grupo que de no haber sido por Litos y Luis enrique seguramente no hubiera conocido.Este gran grupo con Víctor Gonzalo a su cabeza se está haciendo cada vez mayor, y me consta que son muchos los runners que quieren estar bajo las ordenes de Víctor, un tipo con unas cualidades físicas y humanas excelentes, que sabe sacar lo mejor de cada uno en la preparación de un maratón.Empecé para haber si podía acabar un maratón,sólo eso, pero poco a poco fui entablando amistad con Víctor y con mucha gente del grupo y así hasta día de hoy,que aún sin haber hecho la maratón que nos toca ya estamos pensando en la siguiente...y que dure!!
Esta semana de recuperación no empezó del todo bien, ayer unos dolores en una muela me han hecho tener que medicarme hasta el martes que viene, que me tendrán que matar un nervio, así pues, más mala suerte si cabe
A favor tengo que he recuperado un poco de motivación que me faltaba para Florencia, y ahora mismo tengo unas ganas inmensas de que llegue el día, y nada de ir mirando el paisaje...a saco.Supongo que después de la lesión,las malas sensaciones y ahora la muela , uno saca un poco de amor propio para girar la situación.
La nota negativa ha sido la casi confirmación de que Marc no podrá correr debido a una tendinitis en la rodilla.Molts anims!!
La foto es de la maratón de BCN07.

8 comentarios:

karli dijo...

Quina putada lo dn Marc, ànims i al mateix temps tranquil que ja hi haurà mes oportunitats!
Tu cuidat aquest caixal que et vol donar guerra i descansa per la marató, trobo molt positiu que estiguis amb aquests anims i aquesta motivació, aquests aspectes només et poden reportar resultats positius i tu els tindras segur, endavant campió!!

SANTI PONS dijo...

xavi,
me n'alegro d'aquest aument de motivació!aixi m'agrada!el queixal doncs... jejeje, si et serveix de consol a mi m'han de treure un queixal del seny fa 2 setmanes i no tinc pebrots d'anar-hi, em prenc calmants quan em fa mal,jejeje, ara si,la setmana que vé hi aniré perque sino malament!!! anims Xavi i sento que en Marc no hi pugui anar, aixo de les tendinitis es una merd...

javipobla dijo...

Karli, lo del és una putada,s'ha currat practicament tots els entrenos,pero primer és la salud,maratons n'hi han la tira,gràcies pels anims,tu ja has entrat amb calor despres de Ripoll?


Santi, a mi també m'han de treure un del seny,que per cert no em fa mal,casi que hi podem anar el mateix dia,aixi el patiment serà repartit,jeje,el dentiste és mal lloc per anar.Per cert, a la porra del luis li he de dir al victor que el faci arribar al meu temps,jeje.

javipobla dijo...

Karli volia dir lo del marc,que m'he decuidat de posar el nom,deuen ser els nervis pre-maratón,jeje.

SANTI PONS dijo...

jejeje... no suporto els dentistes,i mira que hi he anat 200 cops pero no els aguanto!el luis si es sub3h ja en tindrà prou,és un bon crack i segur que tu tal com vas l'any que vé seras capaç de fer-ho també!!!

GRUP SAT dijo...

Avui va de queixals la cosa!!! A mi ja me'ls han tret tots els del seny i no n'hi ha per taaaaaaant. Aquests de muntanya que sou uns cagadets!
Molts ànims per la marató, jo encara tinc molèsties al tendó d'aquiles i no he decidit si aniré a la mitja de Tarragona (vosaltres parlant de maratons i jo de mitjes....quina pena,oi?). Això si, encara que no hi corri aniré a animar a la resta de la panya, no estem tant en forma com vosaltres, però tot arribarà!!
Ànims (pel dentista, jeje)

javipobla dijo...

Santi,sub 3 encara està molt,molt lluny,hem d'anar pas a pas.I tema dentista,a sobre de que ho pases malament,l'allisada de calers que et foten no vegis,jeje.


Iñigo,doncs de la mitja a la marató hi ha un pas,tot és posar-s'hi.Cuidat l'aquiles pero sino et fa molt mal ves a fer trote suau igualment,els de muntanya hem de rabiar de dolor per no anar amb una cursa,jejeje.

SANTI PONS dijo...

Xavi,
ves-te jugant vermouts tu, ja n'has perdut un i segur que el dia que facis sub3h en peredras un altre, jeje ... lo dels queixals es horroros...
Iñigo, com que els de muntanya som cagadets?jejeje ... les dents i la otitis per mi es lo pitjor!!!