lunes, 5 de noviembre de 2007

ENTRENO DE RECUPERACIÓ

Poca cosa a dir d'aquest últims dies, dissabte vaig tornar a córrer durant 30 minuts a ritme suau i per terreny tou, res d'asfalt, i les sensacions ni bones ni dolentes, però almenys satisfet d'haver pogut tornar a posar-me les bambes sense cap dolor, tot i que unes hores desprès em tornava a molestar la contractura. Diumenge que tenia previst córrer vaig preferir fer repòs i avui he pogut tornar a sortir sense cap molèstia durant 42 minuts.
Aquest cap de setmana s'ha celebrat la marató de NY, el Víctor hi anava amb els concursants del programa 26.2, a veure que ens explica a la tornada.Tenia ganes de veure el que faria Lance Amstrong desprès de les 2h59' de l'any passat i on va dir que havia patit més que en qualsevol etapa del tour, i aquest cop el tio s'ha sortit, 2h46'.


3 comentarios:

SANTI PONS dijo...

Xavi,
poc a poc,tu tranquil... si pogués trotar mes vindria un dia a trotar a la pobla pero per trotar 30min no val la pena ... al desembre ja et faré una visita, a veure si me'n vaig pel pallars un dissabte o diumenge amb la bici i així passem comptes del Vermut,jejeje ... Ànims que Firenze ja és a la cantonada!

Marc dijo...

Ànims Xavi,
Segur que aquests petit descans t'ha anat genial per acabar de recuperar. Segur que a Florència estaràs fortíssim! Vinga que ja ens queda poc!

javipobla dijo...

Santi quan vulguis, estàs convidat,bici,running,vermout, el que faci falta, d'aqui poc segur que ja podrem fer una tirada llarga de running junts.

Marc massa dies de descans,entre que 15 dies abans de Berlin l'entreno és bastant fluix i que despres quasibé no he pogut fer res,mal asunto,espero poder apretar aquests 20 dies.Vas a Castellbisbal el cap de setmana?