domingo, 18 de noviembre de 2007

MÁS FOTOS DEL PRESENCIAL




Reponiendo fuerzas después del entreno
















Con el Jordi babot.La Carme aún no ha sacado medio apañados




Algunos haciendo la faena,otros solo mirando,jeje.

8 comentarios:

SANTI PONS dijo...

Xavi,
com us cuideu eh!jejeje ...

karli dijo...

Anims que això ja està aqui!
Aquests esmorzars son el millor de l'entrenament!
Ja t'haniré seguint a través del teu blog, darrera setmaneta i al ataque!!!!!!!!

javipobla dijo...

Santi,havíem de celebrar l'ultim entreno plegats.

Karli et presento el meu blog,jeje,aquests esmorzars son millors que l'entrenament,aquí almenys pots parlar que als entrenos vas bufan...

GRUP SAT dijo...

Ei,
Em presento, sóc l'Íñigo, amic de fa temps de la Montse, suposo que ella alguna vegada t'haurà parlat de mi. Pobre d'ella que no ho hagi fet!!!
Ja fa temps que segueixo el teu blog però fins ara no he gosat a escriure, es pot dir que en sóc un fan!!.
Jo també practico esport en general i ara porto una temporada amb les curses de fons, vaig començar amb petites curses de 10 Km i ara ja he fet alguna durilla de muntanya i una mitja marató. La meva meta és poder, l'any vinent fer alguna marató sencera. També hem format un "club" o "penya" que es diu " Esportistes de Tarragona i anem a fer el ridícul per l'asfalt de totes les ciutats. Espero poder-te consultar d'ara en endavant els moltíssims dubtes que tinc a l'hora de preparar les curses.
Salutacions i records a la Montse!!

javipobla dijo...

Hola Íñigo,oi tant que he sentit parlar de tú!.Ja em va dir la Montse que estaves al corrent del blog,moltes gràcies.Em va dir que vas fer la mitja de Salou,no?que tal va anar?a veure si ens veiem i m'expliques les curses que vas a fer i si podem coincidir en alguna.Jo també acabo de començar amb aquest esport peró si et puc ajudar en qualsevol dubte que tinguis per mi serà un plaer,sempre i quan em caigui un lot de productes d'oli...jeje.una abraçada.

GRUP SAT dijo...

Ja, Ja, tema oli i fruits secs, ja li vaig dir a la Montse que no se'ls acabareu!! a més després del "detall", que em vas aconseguir, que em va fer tanta il·lusió i que encara he d'anar a buscar a bcn....
La mitja de Salou va anar bé, es a dir, que no vaig acabar l'últim, je, je. Ara diumenge vinent tinc la mitja de Tarragona però després de fer l'últim entrenament aquest cap de setmana m'han sorgit molèsties al tendó d'aquiles i em sembla que hauré de reposar...
Salutacions i ànims!

robert mayoral dijo...

bueno, pues la suerte está echada! ahora toca portarse bien, comer bien, descansar e hidratarse muy bien, el entreno ya está hecho!
y a por todas!

javipobla dijo...

Iñigo,hauries d'estirar bé el tendó d'aquiles abans i després d'entrenar,jo hi he patit bastant últimament,sobretot al començar l'entrenament anava una mica coix i tot, pero en calent marxava el dolor,vaig fer exercicis exentrics i tambe em vaig pendre tendoactive i poc a poc vaig notar molta millora, ara totalment recuperat,la bamba també és molt important,quina portes?
Has de pensar que la tendinitis de l'aquiles amb repòs es dificilissim de que marxi,sessió de fisio també t'aniria molt bé.
Ja diras que tal et va.


Robert,l'entreno hecho hecho del todo no està,pero bueno,intentarem disfrutar dintre del que es pugui,tu ja veig que has tornat als entrenos.