jueves, 15 de noviembre de 2007

NECESITO UN DESCANSO

Pués eso, que después del entreno de hoy he decidido que cuando haga la maratón de Floréncia me tomaré unos dias de descanso total. Ha sido la primera vez que he dejado un entreno a medias.
La verdad es que no hacia un dia para salir a entrenar,muchísimo viento, al principio iba aguantando pero cuando me he puesto hacer las séries, la "rallada"ha sido monumental, pensamientos negativos como"vaya mierda de dia", "que hago aquí",etc.. y para colmo los dolores de cuádriceps y gemelos no desaparecen, solución; a mitad del entreno para casa y a pensar en el entreno de mañana.He hablado con Víctor y me ha dicho que tranquilo,que es normal.Paciéncia y a esperar dias mejores.

3 comentarios:

SANTI PONS dijo...

Va xavi, anima't, avui aqui fot un vent bastant fort ... tu tranquil, ves a passar-t'ho bé i ja està, tothom tenim dies dolents, t'ho asseguro ... despres de florencia descans i vermout!!! anims va que queda poc, i si vols, surt amb la camara de fer fotos!

robert mayoral dijo...

això l'ànsia i les ganes que tens que arribi el diumenge que ve, això és bo i com diu en VICTOR normal i tot.....i faràs bé després en descansar encara que estiguis de subidón...
ànims que ho tens a tocar!

javipobla dijo...

Santi,gràcies pels ànims,fer running amb vent és deseperant,i si has de fer séries ja no t'explico.A la primera cursa que vagis anem a fer el vermout.

Robert,si si,un descans l'he de fer com sigui,tu ja deus estar apunt de tornar a engegar,no?