sábado, 26 de abril de 2008

CICLOTURISTA DE RACONS DE LA CONCA

Este fin de semana voy hacer mi segunda cicloturista, Racons de la Conca, 156km y con 1900 de desnivel.Me lo tomaré como otro entreno mas hacia la Volta la Bonaigua.Bajaremos unos cuantos de aquí Pobla para hacer el viaje un poco mas ameno.Faltará Farré que debido a una lesión estará unos días sin poder cojer la bici,a ver si se recupera pronto y llega a la Bonaigua en plena forma.
Esta semana y a falta de salir hoy y la ciclo de mañana llevo 175km, sino pasa nada me saldrán casi 400km, esta sería una buena media semanal hasta la semana del 7 de junio, a ver que tal.

Cuelgo un par de fotos por donde pasaremos mañana.



Subida a Prades,dicen que es muy duro.
Subida a Les Pinyes,me parece que el asfalato esta xunguillo...habrá que ir con cuidado.

7 comentarios:

Ferran Vila dijo...

400 km a la setmana per no agradar-te la bici no està malament, ja,ja. Al pas que vas no atletisme no tri, t'estas convertit en ciclista, i de del bons. Molta sort demà i a disfrutar.

SANTI PONS dijo...

Simplement, Chapeau!quin crack xavi, en serio!

Oscar 1977 dijo...

Escriu, crack, escriu com va anar. Demà veurem a les marietes tocar la piloteta. Si pasem, bé millor dit si pasen, no faltis a Moscou!!!, pero que no hi vagi en Karli...

SANTI PONS dijo...

xavi,
aquesta nit empatarem a 1 al teatre dels somnis, ja veuras, aixo si es que no acabem 0-1!ahir nit ja vaig correr,no tinc marge ara ja!

karli dijo...

Cada dia flipo mes amb tu i amb la teva adaptació al mon de la bici!
senyal que has trobat una bona motivació i que t'agrada...segueix així campió!! com vas de natació? t'animaràs a fotre algun tri o què?

javipobla dijo...

Ferran la bici m'esta agradant pel fet de surtir amb grupet.A la cursa més que disfrutar vaig patir com un cab...

Santi,jo també confiava en l'un a un.que hi farem...ara no paris de correr que roth ho tens aquí mateix,tens 3 mesos per posar-te com un toro,de sobres.


Oscar,ja vas veure ahir com va anar,la fi d'un cicle.Si que hauria anat a Moscou pero bueno...hi haurà mes finals(espero).

javipobla dijo...

Karli,natació res de res,o sigui que el TRI de moment descartat,de cara a l'any vinent crec que m'ho plantearé.Piano piano.Els lakers van llençats,eh?