lunes, 8 de octubre de 2007

FIRENZE MARATHON

Doncs després d'uns dies de dubtes he decidit apuntar-me a la marató de Florència, que es celebra el 25 de novembre.
A partir de demà començo el pla d'entrenaments amb el Víctor i la resta del grup. Del grup de Berlín repetim, el Pere, el Joanlluís, el Josefco, l'Enric i jo.
En pricipi aquesta setmana no serà molt dura pel que fa al ritme d'entrenaments, surtides d'aproximadament 60 minuts per veure com respón el cos després de la marató, i si tot va bé, el diumenge ens tocarà començar a patir en algún circuit "sorpresa" que ens tindrà preparat el Víctor.
De moment no tinc cap objectiu pensat per Florència, el no saber exactament quines sensacions tindré durant aquestes setmanes de preparació, em fa ser molt prudent.
Com diuen els entesos...haurem d'escoltar el cos.

4 comentarios:

SANTI PONS dijo...

jejeje ... sembla que hi haura en joc el segon vermut!!! quins pebrots que tens anar a Florència!ja pensaré el temps que faràs .. jejeje!Anims xavi

javipobla dijo...

Santi de moment no crec que vagi a buscar marca,la faig més que res per no perdre la forma, però tampoc confirmo res.

txili dijo...

"Roberto Madrazo, Polític Mexicà, fa trampes a la Marató de Berlin." Quan lleixo aquestes noticies m'indigno, però a l'hora em poso super content de veure que encara hi ha persones que els i agrada força fer esport. Enhorabona Javi, a tu i a tots els teus companys de l'equip que vareu anar a Berlin. Vosaltres sou d'aquells que demostreu dia a dia que amb l'esforç tot es posible. Tio no paris, ara cap a florencia i despres on sigui... ets un crack...

Una abraçada,
att, Un amic.

javipobla dijo...

Txili lo del polític aquest no té nom.
A veure quan t'animes a fer alguna cursa, no fa falta que sigui una marató,una mitja estaria molt bé.
ens veiem.